Yritys

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Hero_Widget”][/siteorigin_widget]

Home Like Heaven Ay on kahden siskoksen vuonna  2019 perustama yritys, mutta Home Like Heaven-brändi on ollut olemassa jo useamman vuoden aiemman omistajan huostassa.

Omistajanvaihdoksen myötä tuotevalikoima laajenee ja toimintatavat muuttuvat. Toivomme kasvattavamme myös Suomessa tuotettujen tuotteiden valikoimaa. Tärkeintä meille on panostaa asiakaspalveluun ja luoda kestäviä kumppanuuksia sekä jälleenmyyjien, että tavarantoimittajien kanssa. Toivomme etenkin asiakkaidemme kommunikoivan kaikki positiiviset ja negatiiviset palautteet meille, jotta voimme kehittää toimintaamme ja tuotevalikoimaamme parhaan mukaan.

Saamme inspiraatiomme tuotevalikoimaan kauniista Savon luonnosta. Luonnon tärkeys näkyy myös toiminnassamme, sillä lahjoitamme joka vuosi osan tuotostamme luonnon suojelemiseen. Etenkin Suomen metsien ja vesistöjen suojelu on lähellä sydäntämme. Jokaisen tilikauden päätyttyä valitsemme kohteen minne lahjoitamme 1-4% sen vuoden tuotosta. Voit ehdottaa hyviä, apua tarvitsevia kohteita meille sähköpostitse: info@homelikeheaven.com.

Emme halua hukkua joukkoon samanlaisena, kuin kaikki muutkin sisustusverkkokaupat, koska me emme ole sellaisia. Koko yrityksen brändissä toivomme tuovamme ilmi persoonallisuuttamme ja rakkauttamme luontoon.

Osa tuotteistamme valmistetaan Intiassa vastuullisissa oloissa ja osa tuotevalikoimastamme tulee kotosuomesta. Haluamme pienentää hiilijalanjälkeämme valitsemalla pakkauksiin kierrätysmateriaaleja ja suosimalla lähetystapoja, jotka kuluttavat upeaa luontoamme mahdollisimman vähän. Kierrätämme kaiken pakkausmateriaalin ja uudelleenkäytämme mahdollisimman paljon. Me emme usko kertakäyttötuotteisiin kodintekstiileissä. Tästä syystä meille on tärkeää, että tuotteemme ovat pitkäikäisiä ja kestäviä.

Mikäli sinulla on kysymyksiä toimintatavoistamme tai haluat antaa palautetta – oli se sitten negatiivista tai positiivista – ole ystävällinen ja ota yhteyttä meihin sähköpostitse: info@homelikeheaven.com. Sinun viestisi on meille tärkein.

Ystävällisin terveisin,

Minja ja Satu

Tilauksesi pakkaajat ja Home Like Heaven Ay:n omistajat