Valitse sivu

tietoa meistä

SUOMALAINEN KODINSISUSTUSTUKKU

Yrityksemme on suomalainen ja tarjoamme kauniita ja kestäviä kodinsisustustuotteita jälleenmyyntiin.

Nopeat toimitukset

Toimitamme tilaukset pääsääntöisesti 24h kuluessa tilauksesta. 

Suunnittelu

Tekstiilit suunnittelemme itse ja arvostamme korkealaatuisia ja kestäviä materiaaleja.

Home Like Heaven- brändi syntyi jo vuosia sitten yrittäjänaisen ideasta; halusta tarjota kauniita, kestäviä ja edullisia kodintekstiilejä kaikille. Tuotesarjat kehittyivät ja kasvoivat, mutta yrittäjän aika ei enää riittänyt yrityksen kehittämiseen. Vuonna 2019 kaksi yrittäjäsisarta, Satu ja Minja, ostivat liiketoiminnan Abigail Agency Oy:lta ja lähti kehittämään sitä. Näin syntyi nykyinen Home Like Heaven- konsepti.

Haluamme tarjota kestäviä ja kauniita tuotteita jälleenmyyjille etenkin sisustus-ja lahjatavarakauppoihin. Tärkeimpinä myyntivaltteinamme on hyvä palvelu, nopeat toimitukset, sekä erinomaiset kateprosentit jälleenmyyjillemme. Vaalimme pitkiä asiakkuuksia ja yhteistyötä. Meille on erityisen tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä tuotteisiimme ja palveluumme ja toivomme asiakkailtamme aina palautetta niin onnistumisista kuin kehitystarpeista. 

Yrityksemme pyrkii kohti hiilineutraaliutta ja jokaisesta tilauksesta istutamme puun. Tämän lisäksi lahjoitamme paikallisten luontokohteiden, etenkin virtausvesistöjen kunnostukseen. 

Lisäksi tarjoamme sitoutuneille jälleenmyyjillemme maksuttomia markkinointikoulutuksia. Lisätietoja tästä ja muista eduista saat sähköpostitse: info@homelikeheaven.com.

 

Tehdas, jossa tuotteemme valmistetaan on SA 8000-sertifioitu tehdas. SA 8000 myönnetään tehtaille, jotka läpäisevät tarkastukset yhdeksällä pääalueella:

– Lapsityövoima

– Pakkotyövoima

– Terveys ja turvalisuus

– Vapaus järjestäytymiseen

– Vapaus valita edustaja

– Syrjintä

– Rangaistukselliset toimet

– Työtunnit

– Kompensaatiot

– Johtamisjärjestelmät

Intertek tekee tarkastuksia ja myöntää sertifikaatit vain tehtaille, joissa työntekijöiden oikeuksista ja ihmisoikeuksista huolehditaan asianmukaisella tavalla. 

Oeko Tex® Standard 100 on kansainvälinen sertifikaatti, joka kertoo tuotteen turvallisuudesta käyttäjän näkökulmasta. Merkin saaneen tuotteen pH-taso on ihoystävällinen, tuote on tutkitusti haitta-aineeton ja käytetyt väriaineet ovat myrkyttömiä.

Kriteerit sisältävät tarkat raja-arvot muun muassa formaldehydille, raskasmetalleille, torjunta-aineille, palonsuoja-aineille ja PFC-yhdisteille. Sertifikaatti myönnetään vuodeksi kerrallaan, ja sen saamiseksi tuotteet tarkastetaan riippumattomassa tutkimuslaitoksessa.

Öko-Tex®-kriteerit ovat kaikkein tiukimmat lasten tuotteilla ja toiseksi tiukimmat lähellä ihoa käytettävillä tuotteilla, kuten vuodetekstiileillä. Tuotteen  kaikkien osien, kuten lankojen ja vetoketjujen, on täytettävä kriteerit.

Tehdas, jossa tuotteemme valmistetaan on sertifioitu myös SAAS SA8000-sertifikaatilla. SA8000-standard on laajasti käytetty ja arvostettu suurten brändien ja markkinajohtajien joukossa. Sertifikaatti kertoo tehtaan ja koko toimitusketjun hyvästä toiminnasta. 

Home like heavenin arvot

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam aliquam, felis in consectetur rutrum, lectus urna malesuada ligula, eget pulvinar dui leo at eros."

Dan Virgillito

Interior Designer

“Mauris id fermentum neque. Donec fermentum sapien eget dolor fringilla pharetra. In cursus, arcu vitae dictum fringilla, sapien metus gravida augue."

Dan Virgillito

Blogger

Rakkaudella, home like heaven

John DoE

John DoE

Fashion Designer

Jane Hathway

Jane Hathway

Ceramic Artist

Jason Doles

Jason Doles

Vintage Restorer

Visit Us 

1235 Divi Ave

San Francisco, CA 93132

Open Hours

M-F: 8am – 6pm

S & S: closed