Haluamme jatkossa panostaa entistä enemmän suomalaisen ja paikallisen tuotannon tukemiseen. Uutuutena olemmekin lanseeranneet paikallistuote-sarjan! Sarjasta löytyy tällä hetkellä mm. aivan ihanaa, suussasulavaa monikukkahunajaa. Tässä blogitekstissä esittelemme hunajaa hieman tarkemmin.

73900-hunaja nyt verkkokaupassamme!

73900-hunaja on tuotettu ja pakattu Rautavaaralla Pohjois-Savossa. Mehiläiset liikkuvat rauhallisessa ja saasteettomasta ympäristössä keräämässä mettä. Näin syntyykin monikukkahunaja, joka on suussa sulavan herkullista – luonnollisesti. Hunaja on aito ja terveellinen luonnontuote, joka sisältää vitamiineja, kivennäisaineita, aminohappoja ja entsyymejä, eikä siinä ole lisäaineita tai säilöntäaineita.

Hunaja on herkullista teen seassa, leivonnassa, ruuanlaitossa tai ihan sellaisenaan! Myönnän olleeni hieman skeptinen tämän hunajan erikoisuudesta ennen kuin maistoin sitä. Ajattelin kaiken hunajan olevan aikalailla samanlaista erona ainoastaan juoksevuus. Enpä arvannut kuinka väärässä olin. Siskoni antoi minulle maistiaisen hunajasta muutama vuosi sitten ja olin samantien koukussa! En ole eläissäni maistanut niin herkullista hunajaa.

Mikä sitten tekee hunajasta niin ihanan herkullista ja oikein kesältä ja kukilta maistuvaa? Mehiläiset keräävät mettä kukista lähialueelta ja eri kukat antavat kukin erilaisen maun hunajaan. Niinpä apilasta mettä keräävät mehiläiset tekevät aivan erimakuista hunajaa, kuin vadelmasta mettä keräävät! Monikukkahunajassa sekoittuvat useista eri kukista kerätyt maut.

Hunajaa on tällä hetkellä saatavilla kahdessa koossa; pieni 212ml ja suuri 314ml. Jättikoot on tältä vuodelta myyty loppuun, mutta pieniä ja suuria hunajapurkkeja löytyy vielä varastosta! Hunaja on pakattu kauniiseen lasipurkkiin, joka kestää käytössä myös hunajan loputtua.

Mikäpä olisikaan parempaa flunssakauteen, kuin hunaja!