Warning: Declaration of ET_Theme_Builder_Woocommerce_Product_Variable_Placeholder::get_available_variations() should be compatible with WC_Product_Variable::get_available_variations($return = 'array') in /home/u51786/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/frontend-builder/theme-builder/WoocommerceProductVariablePlaceholder.php on line 8 Koti Kuin Taivas-blogi - Home Like Heaven

Koti kuin taivas-blogi

Kodinsisustusta Savon Sydämestä

Kodinsisustusta Savon Sydämestä

Me olemme siskokset Satu ja Minja Rautavaaralta, Pohjois-Savosta ja olemme Home Like Heavenin omistajat. Tällä hetkellä valikoimaamme kuuluu kodintekstiilituotteiden lisäksi piensisustustuotteita, kynttilöitä ja paikallistuotteita.

Paikallista sen olla pitää!

Paikallista sen olla pitää!

Uudesta paikallistuote-sarjasta löytyy tällä hetkellä mm. aivan ihanaa, suussasulavaa monikukkahunajaa. Tässä blogitekstissä esittelemme hunajaa hieman tarkemmin.

Maalaisromantiikkaa minimalismin sijaan

Maalaisromantiikkaa minimalismin sijaan

Pääsimme tutustumaan Riitan ihanaan kotiin täällä Pohjois-Savossa ja rakastuimme talon henkeen ja tyyliin samantien. Tämä 1800-luvun loppupuolella rakennettu upea kantatila oli saman perheen omistuksessa aina viime vuoteen saakka. Taloon oli tehty laajennus vuonna 1906 ja joitain muutoksia vuosien varrella perheen siinä asuessa.