Valitse sivu

Home Like Heavenin

Joulumaailma

Joulufiilistä Pohjois-Savosta

Joulun tarinoita

Lue ihania Joulun tarinoita ja saat takuuvarman Joulufiiliksen!

Askarteluvinkkejä

Lue blogimme Jouluiset askartelu- ja herkutteluvinkit!

Ihanaa Joulua kotiin!

Esittelyssä Joulusesongin tuotteemme, joilla saat kauniin kattauksen ja Joulun tunnelmaa kotiisi.

Joulunodotusta ihanasti fiilistellen!

Joulunaika ja Joulunodotus on ihanaa! Olemme perinteisesti pitäneet pientä Pop up-Joulupuotia Marras-Joulukuun ajan, mutta tänä vuonna emme siihen pystyneet. Siksi halusimme tehdä pienen Joulumaailman verkkosivuillemme. Jos pääset Joulutunnelmaan sivujemme avulla, jaa toki iloa eteenpäin ystävillesi!  

Ihania Joulutarinoita

Valikoima kauniita Joulutarinoita ja -satuja vaikkapa iltasaduksi luettavaksi – tai ihan muuten vaan.

Tarinat eivät ole meidän kirjoittamiamme, jokaisen tarinan lopusta näet kirjoittajan ja lähteen. Olemme vain koonneet tarinat ja sadut yhteen paikkaan luettavaksi. 

Askartelu- ja herkutteluvinkkejä!

Halusitpa sitten askarrella jotain kaunista kotiisi tai herkutella Jouluisilla herkuilla, täältä löydät valikoiman ihania askartelu- ja herkutteluvinkkejä!

Askarteluvinkit

Kranssit, joulukuusenkoristeet, muut ideat Jouluisen kodin koristeluun!

Herkuttelemaan!

Ihanat kaakao-ohjeet, leivontaohjeet ja kaikkea muuta ihanaa!

Home Like Heavenin Joulutuotteet!

Luo ihana Joulutunnelma kotiisi Home Like Heavenin Suomessa suunnitelluilla kodintekstiileillä ja käsintehdyillä joulukoristeilla niin sisätiloihin, kuin ulos! 

Saa tietoa uutuuksistamme ensimmäisten joukossa!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tiedon uusista tuotteista ja blogikirjoituksista. Mukana myös alekoodeja verkkokauppaan ja ihania vinkkejä kodinsisustukseen ja Joulutunnelmointiin!

Blogimme

Lue lisää blogistamme

Kodinsisustusta Savon Sydämestä

Kodinsisustusta Savon Sydämestä

Me olemme siskokset Satu ja Minja Rautavaaralta, Pohjois-Savosta ja olemme Home Like Heavenin omistajat. Tällä hetkellä valikoimaamme kuuluu kodintekstiilituotteiden lisäksi piensisustustuotteita, kynttilöitä ja paikallistuotteita.

Maalaisromantiikkaa minimalismin sijaan

Maalaisromantiikkaa minimalismin sijaan

Pääsimme tutustumaan Riitan ihanaan kotiin täällä Pohjois-Savossa ja rakastuimme talon henkeen ja tyyliin samantien. Tämä 1800-luvun loppupuolella rakennettu upea kantatila oli saman perheen omistuksessa aina viime vuoteen saakka. Taloon oli tehty laajennus vuonna 1906 ja joitain muutoksia vuosien varrella perheen siinä asuessa.